Affärsidé

Affärsidé

Vår affärside är att stödja små och medelstora företag med dess marknadsföring till låga kostnader.

Att marknadsföra företag i ett nätverk av sajter inom olika branscher och inriktningar till låga kostnader.Underlätta mötet mellan köpare och säljare oberoende av tid och plats.

I dagens samhälle med dess snabba kommunikation behöver företagen ett skräddarsytt koncept för samverkan.

Företag måste inse att effektiviteten på marknadsföring inte är en engångsföreteelse vid varje reklamtillfälle utan upprepandet och mångfalden.

Samarbete och goda relationer gör oss framgångsrika i framtiden.

Vi hoppas att få fungera som din partner nu och i framtiden och lägger därför stor vikt vid att förstå och lyssna till dina olika önskemål.


Annonsering.

Vår ide´är att alla företag ska ha råd att synas och att synas där deras blivande kunder letar. Vår specialitet är att samla företag med samma inriktning runt om i Sverige (vi har även utvecklat system utanför vår gräns) och gemensamt marknadsföra dem.


Annonsering BAS.

Varje företag har en presentationssida som visar dess verksamhet i text, bild och video. Samma presentationssida kan återfinnas på flera olika sajter, samt som grund för en egen hemsida. Företagen ska själva kunna administrera sina sidor genom vårt Webbnet CMS. Genom de särskilda tjänster som erbjuds besökarna till presentationssidor kommer de att bli ett självklart val.


Annonsering PRO

Företag ska kunna bygga en annons med olika alternativ som visas på ett flertal portaler och branschsajter till ett rimligt pris. De väljer tid och sajter och kan själva administrera annonserna.


Varje företag ska kunna välja:

Egen annonsportfölj

Egen personlig coach

Egen personlig webbredaktör.


Serviceavtal av din hemsida? Abonnera på en personlig webbredaktör.

Innehåller din hemsida gamla uppgifter?

Är det besvärligt eller dyrt att uppdatera text och bild på din hemsida.

Webbnet kan erbjuda dig uppdateringar av text och bild under ett års tid för fastställt pris. Tjänsten innehåller inte programmering eller annan avancerad webbutveckling vilken vi gärna offererar på. Fördelar är att er hemsida alltid är aktuell.

Det är lätt att uppdatera - sänd bara ett mail med text och bilder så sköter vi resten.

Ni behöver inte oroa er för att kostnaderna rusar iväg.

Priset grundar sig på hemsidans storlek/omfattning, hur informationen är lagrad, hur ofta uppdateringar skall ske samt i vilken mängd.Personlig coach.Du vill ha stöd och hjälp med ”allt” inom ditt företag! Vi kan erbjuda dig personlig och professionell hjälp i allt som rör marknadsföring. Upplägg med att få ditt företag att synas. Logga, visitkort, brev, fakturor, hemsidor, hur och var annonsering ska ske, behöver ni profilkläder, ska kontoret följa samma linje, mässdeltagande. I ett företag är det många saker som ska stämma i dagens stora utbud.
Ta kontakt med oss om ni önskar en "annonsportfölj", ”personlig coach” eller serviceavtal av uppdateringar ”personlig webbredaktör”.

Företag kan spara både tid och pengar genom att marknadsföra sig i ett modernt media.

  © Webbnet GS ek.för. & Cookies
All kopiering förbjuden.