Egen hemsida

Se din presentationssida som ditt skyltfönster mot världen.

Öppet dygnet runt, året om.

En egen presentationssida för ditt företag

Hjärtat i det digitala nätverket av sajter med olika målgrupper och segment är företagens presentationssida. En presentationssida innehåller både text och bilder samt en mängd olika tilläggstjänster. En presentationssida skapas efter ditt behov för den bransch du tillhör. Andra annonsformer du kan integrera med din sida är: Erbjudande, sista minuten, annonsmarknaden samt den speciella företagssidan för köp&sälj. Du kan även använda din presentationssida med alla dess exklusiviteter till en ”egen” hemsida med separat adress.


Vad ingår i din presentationssida.

*Temasidor är inriktade på en bransch. För att bli synlig i dessa måste man vara registrerad i någon av våra portaler. Om man tillhör någon bransch som har temasida kommer man automatiskt med. Det kommer fortlöpande nya temasidor.


Som extra tillägg kan du göra:


Administrationssida CMS
En manual som visar hur man sköter sin sida och kan nyttja alla funktioner. Du lägger med lätthet in din text samt bilder. Vill du ha hjälp med inlägg av text och bilder så hjälper vi dig mot en extra kostnad. På din ”adminsida” får du även nyheter från oss.


Tilläggstjänster

Om ni upplever att ni inte vill använda en av dessa funktioner kan ni enkelt gå in i er egen administration och välja att funktionen ska stängas av. Till exempel "Forum". Med den här funktionen har ni dessutom möjlighet till att skapa Obegränsat antal:


Nyheter
Om du inte har skrivit in några nyheter syns inte denna länk, när du skrivit in syns upp till de 5 senast inlagda på Startsidan och en knapp med texten "Nyheter" kommer upp där de kan läsa alla dina nyheter.

Forum
Besökare kan gå in på ditt forum och skapa en ny tråd/fråga till dig som alla dina besökare kan diskutera. Du kan givetvis välja om du vill ta bort ett inlägg eller en hel diskussion. I din administration kan du välja att stänga av hela forumet.

Gästbok
Samma sak gäller din gästbok, besökare kan lämna en hälsning till dig eller ditt företag och du kan givetvis välja att ta bort inlägget.

Kalender
Kalenderfunktionen är en kraftig funktion där du kan skriva upp viktiga händelser för ert företag, eller andra händelser som du tycker är intressanta och vill göra reklam för.

Nyhetsbrev
Du skapar med lätthet egna nyhetsbrev där besökare kan anmäla sig och få utskick från dig. Du kan skapa näst intill hur många du vill.

Kontaktformulär
Alla bra sidor ska ha ett kontaktformulär. Det ska vara lätt för besökaren att kontakta dig. Därför har du möjlighet att använda ett formulär där besökaren fyller i sina uppgifter och klickar på skicka, Meddelandet kommer till din e-postadress inom ett par minuter.

  © Webbnet GS ek.för. & Cookies
All kopiering förbjuden.