Om oss


Om oss.

Webbnet är ett producerande företag med nya projekt i fokus för att fylla de tomrum som finns inom marknadsföring på Internet. En extern partner för annonsförsäljning på rikstäckande och lokal nivå.

Du får den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge vägledning om målgrupper och mediaval.

Du får hjälp att presentera din produkt/tjänst så effektivt som möjligt och det kan vara i nya målgrupper och i nya kombinationer.

En tydlig strategi ger effekt.

Vi är för dig en samarbetspartner som hjälper ditt företag med mål och vision och klara budskap.

Ett bollplank som ökar din försäljning.

Varför annonsera i Webbnets nätverk?

Vi har lösningen för dig om du vill nå en specifik målgrupp eller segment.

Som annonsör kan du välja att annonsera på en eller flera sajter inom ett segment eller målgrupp. Välj att komponera ihop ditt företags ultimata marknadsföringsmix med sajter ur vårt digitala annonsnätverk.

Vi riktar oss speciellt till små företag där det kan kännas svårt att vända sig till en reklambyrå när man har begränsad budget.
Reklambyråer anses dyra? Detta har vi ändrat på! Vi har paketlösningar för alla till fasta låga priser.


Webbnet CMS (Content Management System)

För att vara snabba och flexibla med våra tjänster så har vi utvecklat en egen unik lösning för administration. CMS Content Management System. Med hjälp av vår interaktiva plattform kan du som sajtägare eller annonsör sköta dina kampanjer när du själv önskar.

Stabil, användarvänlig, uppbyggd och anpassad efter våra kunders behov och önskemål. Våra kunder har en stor flexibilitet i hanteringen.
Webbnets CMS är uppbyggd för att våra kunder snabbt ska kunna göra ändringar på sitt konto och att de behandlas i realtid. Det är alltså möjligt att öppna ett konto och omedelbart börja använda tjänsten.
CMS innehåller även funktioner för kommunikation internt mellan företag. Vi vill ge våra kunder optimal effektivitet och ligga väl framme när det gäller funktionalitet och användarvänlighet. Vi vill ge dig ett bra system och vidareutvecklar våra tjänster kontinuerligt.


Samarbetspartners.

I de fall våra resurser inte räcker till har vi ett stort kontaktnät med etablerade samarbetspartners som välrenommerade tryckerier, översättare, fotografer, illustratörer, m fl. Detta för att kunna erbjuda kunderna effektiva helhetslösningar på konkurrenskraftiga villkor.

Vad vi kan hjälpa dig med.

Vill du ha hjälp och råd kring annonsering i vårt annonsnätverk eller har andra frågor kontakta oss på annonsering@webbnet.se.

  © Webbnet GS ek.för. & Cookies
All kopiering förbjuden.