Webbplats

Webbplats

För att ditt företag ska synas behöver du en hemsida som presenterar dina tjänster och produkter. Hos Webbnet får du en presentationssida som syns under en eller flera branschportaler samt att du har en egen domänadress till din sida. Din hemsida har även underliggande sidor.
Du kan köpa till webbaserade program som är anpassade till presentationssidorna. Det kan vara nyheter, nyhetsbrev, E-handel, diskussionsforum, gästbok samt anmälningar on-line till olika evenemang. Läs mer under annonsering BAS.

När du abonnerar på en webbredaktör så får du en hemsida med vårt eget publiceringsverktyg, Webbnet CMS. Detta ligger hos webbredaktören, som sköter allt du vill ha hjälp med. Du kan själv gå in när du vill på dygnet och göra ändringar eller tillägg. Allt du behöver är en dator och en webbläsare. Du kan logga in och göra ändringar var du än befinner dig i världen.Webbnet CMS (Content Management System)

För att vara snabba och flexibla med våra tjänster så har vi utvecklat en egen unik lösning för administration. CMS Content Management System. Med hjälp av vår interaktiva plattform kan du som sajtägare eller annonsör sköta dina kampanjer när du själv önskar.

Stabil, användarvänlig, uppbyggd och anpassad efter våra kunders behov och önskemål. Våra kunder har en stor flexibilitet i hanteringen.
Webbnets CMS är uppbyggd för att våra kunder snabbt ska kunna göra ändringar på sitt konto och att de behandlas i realtid. Det är alltså möjligt att öppna ett konto och omedelbart börja använda tjänsten.
CMS innehåller även funktioner för kommunikation internt mellan företag. Vi vill ge våra kunder optimal effektivitet och ligga väl framme när det gäller funktionalitet och användarvänlighet. Vi vill ge dig ett bra system och vidareutvecklar våra tjänster kontinuerligt.Webbhotell

Din hemsida ligger hos webbnet. Det ingår 200 MB lagring, 10 GB överföring per månad samt daglig back-up. Ytterligare kapacitet kan köpas.

Egen domänadress

Vi registrerar en se, com, net eller org, -adress åt ditt företag. Förslag på namn måste komma från dig.

Första årsavgiften ingår vid årsabonnemang på webbredaktör.

Kostnaden vid icke abonnemang är 250 kronor per år och faktureras med förskottsbetalning.

Om du redan har en domänadress så hjälper vi dig att flytta den.
Support

Du kan rådfråga vår support genom mail eller kontakta din webbredaktör vid problem.

  © Webbnet GS ek.för. & Cookies
All kopiering förbjuden.