Webbredaktör

Abonnera på en webbredaktör. Hemsida med egen admin ingår.

Inser du vikten av att regelbundet uppdatera din hemsida?

Känner du att samvetet gnager på grund av din hemsida. Det finns hjälp! Lösningen är att abonnera på en egen webbredaktör.

Du har inte tid. Du har inte lust. Du har inte kunskap att hålla din hemsida som du vill ha den. Vad du är duktig på är att driva ditt företag och ta hand om kunder. Gör det du är bra på, så gör vi det vi är bra på, sköta media.

Vår webbredaktör sköter uppdateringar och det du inte har lust med. Samtidigt kan du använda vårt ”webbnet CMS” och själv göra de uppdateringar du vill.

I abonnemanget ingår varje månad minst en timmes hjälp, som kan spridas på flera tillfällen.

Tjänsten innehåller inte programmering eller annan avancerad webbutveckling vilken vi gärna offererar på.

Priset grundar sig på hemsidans storlek/omfattning, hur informationen är lagrad, hur ofta uppdateringar skall ske samt i vilken mängd.

Detta ingår:
- Abonnerad webbredaktör
- Webbplats
- Publiceringsverktyg CMS
- Webbhotell
- Support

De kunder som abonnerar ett år får även:
- Egen presentationssida
- Hemsida med presentationssida
- Egen domänadress


Special för dig som tecknar webbredaktör på ett år.

Du som tecknar ett abonnemang på egen webbredaktör under ett år får en presentationssida i brons samt att du får en egen designmall utan extra kostnad. Se under annonsering Bas. Du kan då låta din webbredaktör lägga in logga, text och bilder och det du vill att din hemsida ska innehålla.

Du får även utan kostnad en egen domänadress under se,com,net,org. Domännamn föreslår du själv.Designade hemsidor

Har du speciella önskemål på hemsida så gör vi ett designförslag efter dina önskemål. För detta behöver du inte vara årskund.
Vi specialdesignar helt efter dina önskemål för 6200 kronor för varje designförslag som du vill ha och 6200 kronor för att konvertera designsidan till att bli en designmall för din nya hemsida. Givetvis går vi tillsammans igenom den tänkta sidan.Lilla extra

Det kostar 520 kronor i månaden att abonnera på en personlig webbredaktör. I abonnemanget ingår minst en timmes arbete varje månad. När du tecknar abonnemanget faktureras du för den tid du valt och betalar i förskott. Den minsta tid man kan teckna är tre månader.
På den första fakturan tillkommer även 1800 kronor som installationsavgift. Inga andra kostnader tillkommer.

Vill du förlänga abonnemanget betalar du fakturan som har kommit till dig ungefär 30 dagar innan abonnemanget går ut. Vill du säga upp abonnemanget så meddelar du oss. Låter du bli att betala så tar vi det som att du säger upp abonnemanget och stänger din webbplats.

Betalning sker mot faktura till vårt bankgiro 5676-3576. Vi innehar F-skattesedel. Vårt momsregistreringsnummer är SE769613-9521.

Alla priser är exklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna och villkoren.

  © Webbnet GS ek.för. & Cookies
All kopiering förbjuden.